duminică, 5 ianuarie 2014

F.Charm feat Matteo - Double Trouble (videoclip nou)


F.Charm si Matteo lanseaza piesa "Double Trouble" direct cu un videoclip. Piesa a fost compusa si produsa in studiourile Lanoy si este prima piesa de gen Trap facuta in Romania.
"Este prima piesa din sirul pieselor trap pe care Lanoy le va produce iar Live Artist le va lansa. Sunt mare fan al acestui gen muzical si ma bucur nespus ca o piesa de genul asta este bine-primita si de publicul nostru, si imi da curaj sa mai compun si alte melodii trap. Pe piesa colaborez cu, bunul meu prieten Matteo, dar defapt in spatele ei exista o intreaga echipa de super oameni care a pus umarul la creearea acestei piese...printre care se numara si impresarul nostru Florin Nedelcu. “Double trouble” este partea de nebunie din mine." ne spune F.Charm.
Sunt mega bucuros sa fiu partas la acest fenomen nou si cool pentru Romania. “Double trouble” este in principal destinata cluburilor, de aceea putem sa o privim ca pe un “manual de instructiuni” pentru o seara perfecta de club. Asta se poate vedea si in clip, unde avem diferite elemente specifice clubului, printre care si super dansatorii mei de la 'Love Is The Movement'. #PWAAH!!a adaugat Matteo.
Vizionare placuta!

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu