joi, 5 mai 2016

Andreea Banica feat George - Rain in July (videoclip nou)


Andreea Banica si George lanseaza un videoclip foarte colorat potrivit pentru sezonul fierbinte. Rain in July este o piesa aparuta la mai putin de o luna dupa un alt featuring in premiera, cel alaturi de Adrian Sina pentru Flori de busuioc. Haideti sa vedem cum suna noua ei piesa alaturi de George.
Auditie placuta!

joi, 2 iulie 2015

Otilia - Aventura (videoclip nou)


Frumoasa Otilia revine si lanseaza un nou videoclip pentru piesa "Aventura". De regia videoclipului s-a ocupat Alex Ceausu. In aceasta piesa, Otilia, ne canta despre experienta intensa a ultimelor luni datorata succesului pe un ritm senzual pop-dance plin de energie.
"In ultimele luni mi-am trait viata intr-o viteza nebuna si dupa regulile celor din jur, de acum sunt pregatita sa pornesc intr-o noua aventura, insa de data aceasta ritmul il voi impune eu! Sunt mandra ca am avut sansa de a canta pe atatea scene importante in ultimul an pentru a promova primul meu hit si vreau sa le multumesc tuturor celor care m-au ajutat sa imi ating telul!" ne spune artista.

Vizionare placuta!

luni, 29 iunie 2015

Delia - Da, mama (videoclip nou)


Delia lanseaza piesa "Da, mama", produsa de Carla's Dreams, direct cu un videoclip. Videoclipul este unul alb-negru in regia lui Barna Nemethi. Aceasta piesa este o coproductie Cat Music si Global Records.
“Da, mama” este o piesa cu adevarat indrazneata, atat la nivel liric, dar si la nivel muzical; are un mesaj pe cat de dur, pe atat de adevarat pe care si-l pot asuma majoritatea femeilor, dar si a barbatilor, chiar daca este prezentat dintr-o perspectiva feminina. Intreaga idee cu “beata” este, de fapt, o metafora catre orice viciu in care poti aluneca din cauza depresiilor. Sper ca aceasta piesa sa ii ajute pe toti care trec prin perioade grele emotionale", declara Delia.
Vizionare placuta!

marți, 16 iunie 2015

Xonia - Slow (videoclip nou)


Frumoasa Xonia lanseaza videoclipul pentru cel mai nou single al ei, "Slow". Piesa a fost produsa in studiourile Fly Productions si este o combinatie intre R&B si latino. Videoclipul este unul de imagine si ne-o arata pe Xonia foarte sexy si provocatoare.

Vizionare placuta!

duminică, 31 mai 2015

Adi Feat. Tony P - Merg pe drumul meu (videoclip nou)


Adi (Adrian Barbu) lanseaza plimul sau videoclip alaturi de Tony P. Piesa "Merg pe drumul meu" a fost compusa de Adi si Tony P in studioul Diamond Records, instrumentalul Bruno Roman si mastering John Diamond. Filmarile videoclipului s-au realizat in regia lui Tony P si Bruno Roman si au durat aproximativ 3 ore.
Vizionare placuta!

marți, 19 mai 2015

ADDA feat. SHIFT - Vin Sec (videoclip nou)


ADDA impreuna cu Shift lanseaza cel mai nou single, "Vin sec", direct cu un videoclip. Aceasta piesa este prima coproductie intre Baladda Records, DeMoga Music si Cat Music.

"Piesa s-a făcut singură în 10 minute. Am plecat acasă de la studio, aveam o zi proastă şi când am ajuns, am început să cânt prin casă. Apoi m-am dus la laptop si am scris toată piesa de parca mi-ar fi dictat cineva textul si m-am intors la studio. Acolo, impreuna cu Romeo Bejan si Ionut Vasilache, am facut compozitia, am tras vocile si, mai tarziu a ajuns Shift, care a fost inspirat imediat, a scris strofa lui si piesa a fost gata. Vin sec inseamna foarte mult pentru mine, pentru ca e scrisa din inima si am simtit fiecare cuvant ce l-am folosit. Si iata ca, dupa aproape 2 ani, astazi o lansam. Sper sa ajunga la suflete!", ne spune ADDA.
Vizionare placuta!

Alex Velea si Boier Bibescu - Imi e dor (piesa noua)


Alex Velea si Boier Bibescu lanseaza o piesa de vara in care avem parte de soare, mare, petrecere, etc. - "Imi e dor".
“Inca o data mi-am pus trairile in versuri, la fel ca in “OK”. De mult timp, eu si Alex ne doream foarte mult sa facem o piesa impreuna. Cand am compus single-ul, ne-am gandit la vremurile de demult, cand ne bucuram de lucrurile simple precum relaxarea in jurul unui foc de tabara, distractia la concerte in aer liber, de momentele cand noi mergeam cu prietenele in parc si nu in locuri pretentioase”, ne spune Boier Bibescu.
Auditie placuta!