luni, 12 ianuarie 2015

Like Chocolate feat. F. Charm - Guatemala (videoclip nou)


Like Chocolate impreuna cu F. Charm lanseaza videoclipul piesei "Guatemala". In videoclip avem parte de niste fete care danseaza destul de provocator, iar F. Charm vine imbracat intr-un robot. Piesa are un sound mai diferit si este produsa de F. Charm.
"Pentru ca imi plac provocarile am ales sa abordez o piesa fresh cu un sound total diferit fata de tot ce am lansat pana acum! Piesa este compusa in studiourile Lanoy Production si de aceasta data mi-am dorit o colaborare cu F.Charm!  
Lucram zi de zi impreuna si totul a iesit exact cum ne-am dorit! Cand lucrezi in echipa, intr-o atmosfera degajata, este inevitabil sa nu ai rezultate de care sa fi complet multumit asa ca impreuna cu managerul nostru, Florin Nedelcu (Live Artist), am hotarat sa filmam si un videoclip! In ciuda faptului ca am filmat multe ore si a fost foarte frig, pot spune ca nici nu le-am simtit, din contra, am fost foarte entuziasmata si energica, si imi doream ca acea zi de filmare sa nu se mai termine! Si poate suna ca un clieseu, dar am avut parte de o super echipa care m-a inspirat si m-a provocat sa imi depasesc limitele!", ne spune Andra de la Like Chocolate.
Vizionare placuta!

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu