miercuri, 24 decembrie 2014

Morandi feat Inna - Summer in December (videoclip nou)


Morandi impreuna cu Inna lanseaza videoclipul pentru piesa "Summer in December". Videoclipul este unul foarte dramatic, iar la inceput avem parte de un accident de motocicleta. Cei doi artisti sunt ingeri pazitori si au grija de cuplul care se cearta.
Videoclipul s-a filmat la Castel Film in regia lui Michael Mircea.
"Intotdeauna mi-am dorit sa aduc vara in sufletele oamenilor, iar cand am ascultat pentru prima data ideea piesei "Summer in December", am simtit ca nu ma mai pot desparti de ea. Este o mare bucurie sa pot colabora cu Morandi, mai ales ca ei sunt printre primii artisti romani cu care am cantat pe o scena internationala. Stiu cu siguranta ca "Summer in December" atinge suflete, asa ca, va invit sa o ascultati.", ne-a spus Inna.
Vizionare placuta!

luni, 22 decembrie 2014

Belleamy - Bye Bye (videoclip nou)


Frumoasa Belleamy lanseaza al doilea single din cariera, "Bye Bye", direct cu un videoclip. Piesa este compusa de Marius Draghici si Marius Dia. De regia videoclipului s-a ocupat Catalin Micu.
"Piesa a fost produsa in studiourile Chili MusicPro, de un colectiv tanar si creativ, acelasi care a produs si hitul Lorei, "Puisor", iar filmarile pentru clip s-au realizat in patru locatii din Bucuresti. Videoclipul este lansat intr-un moment special, implinesc 18 ani, si este un cadou din partea celor care au participat la producerea lui pentru mine. Pe aceasta cale, tin sa le multumesc tuturor pentru implicare!", ne spune artista.
Vizionare placuta!

duminică, 21 decembrie 2014

BUG Mafia feat. Feli - Sa cante trompetele (piesa noua)


Trupa B.U.G. Mafia revine cu o noua piesa numita "Sa cante trompetele". Piesa este o colaborare cu fosta concurenta de la Vocea Romaniei, Feli.
Auditie placuta!