luni, 23 decembrie 2013

Liviu Teodorescu - Esti piesa (videoclip nou)


Liviu Teodorescu a lansat in premiera la Vocea Romaniei (concurs care l-a consacrat) melodia "Esti piesa". Noua piesa dispune si de un videoclip destul de simplist. "Exista vreun artist roman in stare sa hipnotizeze doar cu vocea lui? Da, se numeste Liviu Teodorescu si isi rezerva deja un loc in inima publicului cu piesa asta”, ne spune Marius Moga.

Marturisesc ca nu asta era prima mea optiune de single. Lucram de cateva luni la o piesa in care imi pusesem toate sperantele... pana intr-o seara, cand am ramas cu Marius la studio pana tarziu de tot si am facut single-ul asta. E cea mai simpla posibila. Are pe ea 3 instrumente si vocile. Dar simplitatea ascunde frumusete si adevar, nu?” „Imi doresc ca muzica mea sa devina parte din viata si din visele oamenilor. Vreau ca toti sa plece de la concertele mele fericiti. Sa fiu butonul care le declanseaza aceasta fericire”.
„Il apreciez pe Marius Moga si tin la el ca la fratele meu mai mare. Ma inspira. Ma face sa gandesc, ma tine in priza, ma face sa vreau sa fiu mai tare in ceea ce fac. E o sansa sa stau langa el si sa invat de la el. Stau zilnic in studio multe ore alaturi de a doua mea familie, echipa DeMoga. Si nu exagerez cand spun „familie”. Aici sunt colegii si prietenii mei si de aici imi iau inspiratia. Pianul de la studio parca scoate hituri singur, trebuie doar sa te asezi la el, sa fii deschis si... sa dai drumul inspiratiei. Sa fii fericit.” „Presimt ca, anul asta, DeMoga Music, cu intreaga echipa, cu artisti si cu producatori, o sa fie... „Sus, pe Top”, ne spune Liviu.
Vizionare placuta!

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu